Dom za stare

Dozvolite nam da Vam pomognemo da razvijate svoj posao na mreži

Primer optimizacije sajta

Starački dom u Zemunu,  ​​jedan od lidera u oblasti smeštaja i brige o starim licima, želeli su novu strategiju koja uključuje optimizaciju sajta i marketing na društvenim mrežama kako bi popunili svoje smeštajne kapacitete.

Ostvarili su stopu klika 0.09% generišući broj novih prodaja
U prvom mesecu Cost Per Action je smanjena za 20%
Povrat uloženih sredstava od 272%
Deljenje na društvenim mrežama

Izazov

Dom za stare je imao samo 30% popunjenosti kapaciteta kada smo došli na preliminarni razgovor. Vlasnik je izrazio zadovoljstvo ukoliko postignemo 60% popunjenosti kapaciteta u prvih godinu dana.

Rešenje

Krenuli smo sa atraktivnom i agresivnom kampanjom putem društvenih mreža, Google AdWords kampanja i e-mail marketinga.  Društvene mreže su nam poslužile za deljenje specifičnih sadržaja kako bi došli baš do onih korisnika koji su zainteresovani za smeštaj starih lica u dom. Te sadržaje pune relevnatnih ključnih reči smo kreirali i postavili na sajt putem bloga kako bi smo povećali domet tako što ćemo potencijalnoj publici ponuditi aktuelne i kvalitetne tekstove. Pored toga, primenjivali smo konstantu optimizaciju sajta i izgradnju kvalitetnih linkova ka sajtu.

Rezultati

Dobili smo stopu klikova (CTR) od 0,09%, što je generisalo brojne nove prodaje. U trećem mesecu kampanje, Cost Per Action (CPA) je smanjen za 20%, što premašuje cilj našeg klijenta. U maju 2017. godine ostvarli su prihode  (generisano dinamičnim retargetingom i SEO kampanjom) od prodaje smeštaja uz povrat uloženih sredstava (ROI) od 272%.

0.09% CTR

20% manji CPA

272% ROI

Od strane našeg klijenta: “SEO Team je izgradio tako snažan odnos sa našim domom i zaposlenima u njemu da ih smatramo našim produženim odeljenjem. Uvek nam pružaju odličnu uslugu i znamo da su tu uvek za nas i naša pitanja bilo da je u pitanju telefonski poziv ili e-mail uvek dobijemo isti nivo pažnje, što nam daje osećaj da smo njihov prioritet.”

Želite nova obaveštenja na email:

Najnovije sa našeg bloga

Vidite sve blogove