Hotel u centru

Dopustite nam da Vam pomognemo da Vaše poslovanje na mreži raste

Hotel u samom centru Beograda je ostvarivao noćenja putem booking sistema na poznatim sajtovima ali to nije bio dovoljno da bi se popunili kapaciteti. Uz našu pomoć došli su i do 100% popunjenosti smeštajnih kapaciteta.

Uz pomoć SEO i AdWords kampanja privukli smo tačno targetovane korisnike
Prvog meseca kako je pokrenuta kampanja privukli smo novih 45% korisnika
Popunjenost kapaciteta u septembru 2017. je bila 100%
Konstantan priliv novih korisnika na društvenim mrežama

Izazov

Mali porodični hotel koji nije našao svoje mesto među turistima.

Rešenje

Sam izgled hotela, njegove lepe i udobne sobe kao i atraktivna lokacija su nam dale vetar u leđa za privlačenje turista koji dolaze u Beograd. Bazirali smo se na ljude koji dolaze na nekoliko dana, najčešće vikendom u Beograd, i koji bi se stalno vraćali da po potrebi da odsednu u našem hotelu.  Uz redizajn sajta i ubacivanje sopstvenog booking sistema za rezervaciju, i  sve bolje rangiranje za ključne reči a uz pomoć društvenih mreža animirali smo korisnike da pogledaju našu ponudu hotela i da izvrše rezervaciju.

Rezultati

Uspeli smo da povećamo posetu sajtu i da napravimo krug ljudi koji se konstantno vraćaju u ovaj hotel. Čak u nekim momentima je popunjenost kapaciteta bila 100%.

0.08% CTR

23% less CPA

311% ROI

Od naših kijenata

“Hvala Mariji, Maji, Iliji i ostalima u SEO Team-u  za odlično urađen posao i nastojanje da u svakom momentu poboljšate naše poslovanje na internetu. Zahvaljujući SEO Team-u, moj poslovanje je prošlo ogroman korak za samo 4 meseca. Maja i drugi su radili marljivo i efikasno, i  postavljali su nam mnogo pitanja na koje sam sa uživanjem davala odgovore. Bilo je lepo raditi sa Ilijom i još jednom hvala za vaš profesionalan, ljubazan i iskusan rad.”

Želim novosti na email:

Najnovije sa našeg bloga

View all projects