Kancelarijski materijal

Dozvolite nam da Vam pomognemo da Vaše poslovanje na mreži raste

Primer optimizacije sajta

Firma za prodaju kancelarijskog materijala je odlično poslovala sa već ustaljenim kupcima. Posedovali su internet prodavnicu koja je radila sa minimalnom mesečnom prodajom. SEO optimizacija sajta je bilo ono što im je bilo potrabeno da pomere njihov web shop sa mrtve tačke i to uz pomoć SEO Team-a.

Ostvarili su stopu klika 0.11% generišući broj novih prodaja
U prvom mesecu Cost Per Action je smanjena za 22%
Povrat uloženih sredstava (ROI) 232%
Deljenje na društvenim mrežama

Izazov

Firma je posedovala web shop koji je bio "zadnja rupa na svirali". Totalno zapušten i urađen u staroj verziji Prestashop-a, privlačio je mesečno jedva 80.000 rsd prometa.

Rešenja

Shvatili smo da u slučaju ove firme ne možemo ići sa time šta da ponudimo klijentima već šta traže klijenti. Gradili smo strategiju od samog starta na tome koja je potražnja i šta je trenutno u trendu da bi privukli ljude na sajt i da ih pretvorimo u kupce. Uz jake kampanje na društvenim mrežama sa zanimljivim sadržajima i vizuleno interesantnim slikama privukli smo posetioce da dele naše objave. Uz pomoć blogova koji su predstavljali proizvode na pravi način i imali savete za svakodnevni rad u kancelariji privukli smo kupce da potraže baš te proizvode.

Rezultati

Za manje od godinu dana umrtvljeni web shop je porastao sa 80.000 rsd mesečnog prometa na čak 500.000 rsd na mesečnom nivou. Naravno morali su da zaposle još jednog čoveka da može da preuzme obaveze oko šopa.

0.11% CTR

22% manji CPA

232% ROI

Od našeg klijenta

“Naš promet se povećao za 64% pošto su krenuli sa marketingom i optimizacijom našeg  za više ključnih reči za koje smo rangirali loše još od početka. U stvari, naše ključne reči su poboljšane u proseku za 56 pozicija samo za dva meseca od starta SEO. Neki od sadržaja koji su nam kreirali privukli su nam preko 120 novih pratilaca na društvenim mrežama. Preporučujemo njihove SEO usluge jer su napravili odličan posao i profesionalni su u komunikaciji.”

Novosti na Vaš email:

Najnovije sa našeg bloga

View all projects