Redizajn sajta

Redizajn sajta ima ulogu da privuče i angažuje korisnike koji će na taj način da komuniciraju sa Vašim brendom i podignu svest o Vašim proizvodima ili uslugama.

Vaši korisnici Vam neće dati drugu priliku da napravite prvi utisak

U digitalnom svetu, prvi utisci su vitalni tako da je atraktivan i privlačan veb dizajn je ključ uspeha. Redizajn sajta korisnicima pruža posebno uživanje u veb stranama koje su estetski privlačne i jednostavne za navigaciju. Neka naš tim pomogne vašem sajtu da ostavi izvanredan prvi utisak brzinom i pristupačnošću.

Atraktivan i pristupačan veb dizajn

Savremena grafička rešenja

Prilagođen mobilnim uređajima

Redizajn sajta pruža bolje korisničko iskustvo Vašim posetiocima,
bolju brzinu učitavanja i bolji rang na Google pretraživaču!

Učinićemo da se Vaše poslovanje primeti u digitalnom svetu uz pomoć modernog i atraktivnog veb dizajna koji ćemo iskoristiti za stvaranje brenda sa dugotrajnim uticajem. Nudimo prilagodljive opcije dizajna i fokusirani smo na kreiranje veb stranica koja odgovaraju vašem brendu uz stalno angažovanje posetilaca. Naš tim dizajnira, koriguje i sarađuje sa vama sve dok ne finalizujemo dizajn sajta koji je savršen za vaše potrebe.

Redizajn sajta će automatski poboljšati Vašu prisutnost na mreži. Google stalno ažurira svoj algoritam i zastareli sajtovi nemaju više šta da traže na mreži.  Sarađujemo na svakom koraku procesa sa Vama, počevši od uvođenja svih trenutnih tehničkih zahteva od strane pretraživača do revizije sadržaja i povezivanjem sa društvenim mrežama kako bi sajt unapredili u svakom smislu.

25

Interent prodavnica u samom vrhu

6

Sajtova u TOP 100 Srpskih kompanija

17

Urađenih sajtova prosečno 

99%

instant rezulatat

za Google rang

74

E-mail marketing kampanje

6

Iskusnih Web Dizajnera

Svaki projekat za nas predstavlja novi izazov kao i nove ciljeve, publiku i mogućnosti. Naš pristup kada se radi redizajn sajta počinje sa procesom istraživanja tražišta i trendova koji nam otkrivaju u kojem smeru da krenemo.

Redizajn sajta za pobede!

Naš tim ne pokriva samo izradu moćnog dizajna već i razvoj arhitekture sajta koji će biti tehnički superioran, raditi kao sat i biti brz kao munja a sve u korist strategije inspirisanja, privlačenja i angažovanja ciljne publike.

Pokrenite se

Ako je Vaš veb sajt zastareo i ne dovodi nove korisnike - vreme je za potpuni redizajn sajta. Naša stručnost Vas dovodi u sam vrh i mi to strateški radimo, u dizajnu, razvoju i kada se vrši optimizacija sajta, da bi stvorili veb sajt sa besprekornim performansama. Svaki detalj je dizajniran i postavljen na svoje mesto kako bi inspirisao Vašu ciljnu publiku.

Povežite se

Prilikom redizajniranja postojećeg sajta koristimo se podacima iz analize ponašanja korisnika na mreži. Fokusiramo se na usmeravanje vaših poruka korinicima kako bi im pružili najbolje iskustvo. Ubrzaćemo maksimalno Vaše veb strane kako bi se brzo učitavale imale jednostavnu navigaciju i pozive na akciju koji primoravju korisnika da pređu na sledeći korak. Mi znamo šta je potrebno da bi ste se povezali sa Vašom publikom.

Unapredite se

Povećajte kredibilitet svog brenda i steknite poverenje kod korisnika. Faktor poverenja je važniji nego ikad. Korisnici žele znati ko ste, šta nudite i koliko ste profesionalni. Svaki detalj dizajna, navigacije i performansi Vašeg novog sajta bi trebalo da inspiriše poverenje kod korisnika i da ih pozove na konverziju. 

Pobedite

Naši redizajnirani sajtovi su pažljivo planirani da podrže brend i privuku lojalnu publiku, tako što će osigurati da svaki aspekt Vaših novih veb strana bude u ulozi poboljšanja prodaje. Kada ljudi počnu da prepoznaju Vaš brend dobijeno je pola bitke. Dopustite nam da Vam pomognemo da pobedite.

Poslednje sa bloga

Vidite projekte

Zanima Vas redizajn sajta?

Dopustite nam da Vam pomognemo da uz pomoć veb dizajna Vaš posao na mreži raste

Privucite i ubedite posetioce Vašeg sajta da izvrše kupovinu proizvoda ili usluga i povećajte vidljivost vašeg veb sajta na Google pretraživaču uz pomoć moćnog dizajna koji stvaraju naše kreativne kolege.