logo
DIGITALNA MARKETINŠKA AGENCIJA SA KOJOM UVEK IDETE NAPRED
Prvomajska 8s, Zemun, Srbija
+381 60 388 6266
info@optimizacijasajtova.com

DIGITALNA MARKETINŠKA AGENCIJA SA KOJOM UVEK IDETE NAPRED

Redizajn sajta – Uvek težimo ka najboljem

Redizajn sajta ima ulogu da privuče i angažuje korisnike koji će uz pomoć njega ostvariti bolju komunikaciju sa vašim brendom na mreži.
01
Bez dobrog dizajna nema dobrog poslovanja

Redizajn sajta koji osvaja korisnike

U digitalnom svetu, prvi utisci su jako važni tako da atraktivan i privlačan redizajn sajta donosi osveženje vašem poslovanju na mreži. Redizajn sajta korisnicima pruža posebno uživanje u veb stranama koje su estetski privlačne i jednostavne za navigaciju.

02
Google voli sajtove koji su moderno dizajnirani

Bolji dizajn i bolja pozicija na Google

Redizajn sajta pruža bolje korisničko iskustvo posetiocima vaših web strana,<br /> bolju brzinu učitavanja i bolji rank na Google pretraživaču! Dopustite da vam web dizajneri SEO Team agencije izrade moderan, efikasan i dopadljiv sajt.

redizajn sajta srbija

Redizajn sajta vas izdvaja od konkurencije

Učinićemo da se vaše poslovanje primeti u digitalnom svetu uz pomoć modernog i atraktivnog web dizajna koji ćemo iskoristiti za stvaranje brenda sa dugotrajnim uticajem. Nudimo prilagodljive opcije dizajna i fokusirani smo na kreiranje web stranica koja odgovaraju vašem brendu uz stalno angažovanje posetilaca. Naš tim dizajnira, koriguje i sarađuje sa vama sve dok ne finalizujemo redizajn sajta koji je savršen za vaše potrebe.

Redizajn sajta će automatski poboljšati vašu prisutnost na mreži. Google stalno ažurira svoj algoritam i zastareli sajtovi nemaju više šta da traže na internetu.  Sarađujemo na svakom koraku procesa redizajna sajta sa vama, počevši od uvođenja svih trenutnih tehničkih zahteva od strane Google pretraživača do kreiranja novog sadržaja i povezivanja sa društvenim mrežama kako bi vaš novi web sajt unapredili u svakom smislu.

offices image
office image
office image
office image
150
Klijenata iz celog sveta
450
Urađenih web sajtova
500
Redizajniranih sajtova
150
Online prodavnica

Redizajn sajta za pobede!

Svaki projekat za nas predstavlja novi izazov kao i nove ciljeve, publiku i mogućnosti. Naš pristup kada se radi redizajn sajta počinje sa procesom istraživanja tražišta i trendova koji nam otkrivaju u kojem smeru da krenemo. Naš tim ne pokriva samo izradu moćnog dizajna već i razvoj arhitekture sajta koji će biti tehnički superioran, raditi kao sat i biti brz kao munja a sve u korist strategije inspirisanja, privlačenja i angažovanja ciljne publike.

office image
office image
1
Pozovite nas već danas

Pokrenite se

Ako je vaš web sajt zastareo i ne privlači nove korisnike ili odlaze vrlo brzo sa vaših web strana, vreme je za potpuni redizajn sajta. Naša stručnost prilikom redizajna sajta dovodi vas u sam vrh Google pretrage i mi to strateški radimo, u dizajnu, razvoju i kada se vrši optimizacija sajta, da bi stvorili veb sajt sa besprekornim performansama. Svaki detalj je dizajniran i postavljen na svoje mesto kako bi inspirisao vašu ciljnu publiku.

2
Budite u kontaktu sa vašom publikom

Povežite se

Prilikom redizajniranja postojećeg sajta koristimo podatke iz analize ponašanja korisnika na mreži. Fokusiramo se na usmeravanje vaših poruka korinicima kako bi im pružili najbolje iskustvo. Ubrzaćemo vaše web strane kako bi se brzo učitavale, imale jednostavnu navigaciju i pozive na akciju koji primoravju korisnika da pređu na sledeći korak. Mi znamo šta je potrebno da bi ste se povezali sa Vašom publikom.

3
Ukoliko ne pratite trendove vreme će vas pregaziti

Unapredite se

Povećajte kredibilitet svog brenda i steknite poverenje kod korisnika. Faktor poverenja je važniji nego ikad. Korisnici žele znati ko ste, šta nudite i koliko ste profesionalni. Svaki detalj dizajna, navigacije i performansi vašeg novog web sajta treba tako da bude kreiran da inspiriše poverenje kod korisnika i da ih poziva na konverziju.

4
Sa redizajnom sajta imate velike šanse da budete ispred drugih

Pobedite konkurenciju

Naši redizajnirani sajtovi su pažljivo planirani da podrže brend i privuku lojalnu publiku, tako što će osigurati da svaki aspekt vaših novih web strana bude u ulozi poboljšanja prodaje i konverzija. Kada ljudi na mreži počnu da prepoznaju vaš brend, dobijeno je pola bitke. Dopustite nam da vam pomognemo da pobedite u ovoj online borbi.

Želite novi redizajniran web sajt? Pošaljite nam upit odmah!