Google plaćeni oglasi

Pay Per Click ili Google AdWords kampanje imaju trenutni rezultat i daju Vašem veb sajtu mnogo veći doseg i izloženost kao rezultat prikazivanja kada je u pitanju prva strana Google pretraživača.

Google plaćeni oglasi su AdWords kampanje dizajnirane da zadovolje potrebe naših klijenata i njihovu potražnju na tržištu. Nudimo usluge oglašavanja plaćanja po kliku koji uključuju: plaćanje oglasa, video oglase, analizu prikazanih oglasa, i ponovno oglašavanje sa bližom ciljnom grupom.

Pružamo rezultate koji pomažu našim klijentima u ostvarivanju poslovnih ciljeva. Svakodnevno upravljamo Google AdWords nalozima naših klijenata i pratimo dešavanja na veb sajtu kako bismo osigurali odličan povrat uloženih sredstava ROI-a.

Google plaćeni oglasi pružaju Vam izvanredne rezultate usled našeg složenog i prilagođenog pristupa koji uključuje detaljan pregled poslovanja i težnji klijenta za Pay Per Click oglašavanjem, kao i pregled opcija sa prioritetnom listom preporučenih aktivnosti.

Google plaćeno oglašavanje

Vratite brzo uložena sredstva pomoću AdWords kampanja. Potrošite novac mudro i iskoristite najcenjeniji i isplativiji oblik online oglašavanja.

PPC Remarketing

Pretvorite svoju vernu publiku u ``lojalne kupce``. Naš tim stručnjaka će Vam pomoći da ponovo animirate korisnike koji su izrazili interesovanje za Vaše proizvode ili usluge, razvijanjem AdWords remarketing strategija koje će ih ponovo privući.

Oglašavanje na društvenim mrežama

Potrebno je da povećate svest kod korisnika o Vašem brendu, proizvodu ili uslugama? Razvijamo strategije za oglašavanje na društvenim mrežama koje imaju za cilj da ispune Vaše ciljeve.

Display Advertising

Nudimo moćne marketinške strategije za prikazivanje kako bismo povećali izloženost, angažman i konverziju Vašeg brenda. Uspešno upravljamo Adwords kampanjama za direktan odgovor i kampanjama za podizanje svesti o brendu.

Video Advertising

Mi imamo tim profesionalaca za online oglašavanje. Naš tim je spreman da Vam pomogne da ostvarite prednost u odnosu na konkurenciju kreiranjem video oglasa koji će povećati prisustvo Vašeg brenda.

Naši rezultati

420
Kampanja na društvenim mrežama
213
Plaćenih oglašavanja
47
Video projekata oglašavanja
2441
AdWords kampanja
898
Uspešnih remarketing kampanja
315
Social Advertising Projects

Google plaćeni oglasi ili  AdWords kampanje koje našim klijentima pružamo su kompletna rešenja za njihove usluge oglašavanja plaćanja po kliku. Upravljamo AdWords nalozima od strategije, prikaza do konverzije. Naša prva AdWords kampanja koju smo pokrenuli bila je u oktobru 2007. godine. Naš tim je aktivan u istraživanju novih AdWords funkcija i konstantno pratimo dešavanja na sceni oglašavanja po kliku.

Želite da pokrenete AdWords kampanju?

Dopustite našim stručnjacima da kreiraju AdWords kampanju koja će Vam uvećati poslovanje!