SEO agencija i digitalni marketing

Naš tim razvija efikasne marketinške strategije koje promovišemo kroz razne digitalne kanale. Naše višegodišnje iskustvo pomoćiće Vam u povećanju ranga na Google pretraživaču.

Social Media Marketing

Mi ostvarujemo odnose zasnovane na transparentnosti, upornosti, uzajamnom poverenju i integritetu sa zaposlenima, kupcima i drugim poslovnim partnerima.

Naš tim stručnjaka pruža izvanredne rezultate koji kombinuju kreativne ideje sa našim velikim iskustvom. Pomoći ćemo Vam da izgradite održiv, transparentan i odličan odnos sa svojim klijentima tako što ćete ih angažovati uz pomoć svog brenda  koristeći društvene mreže.

Naša digitalna marketinška agencija pruža Vam usluge u  različitim oblastima marketinga kao što su optimizacija sajta, marketing na društveni mrežama, e-mail marketing i digitalni marketing.  Naš posao je naša strast i obaveza da ostanemo u toku sa svim najnovijim dešavanjima u svetu digitalnog marketinga.

16

Godina u marketingu

832

WEB analiza

336

Email kampanja

22

Prve pozicije

8

Profesionalaca

156

SEO kampanja

Trenutno radimo na:

89 Projekata

25 Kampanja

43 AdWords kampanje

+ 3 šolje kafe i čaja

NAŠA VIZIJA

Da budemo najzastupljenija agencija za internet marketing. Želimo da promenimo način poslovanja, kako bi korisnici više pisali, čitali i delili sadržaje na mreži.

Digitalna marketinška agencija

Naše uspešno poslovanje u svetu digitalnog marketinga govori za sebe. Pružamo izuzetno profesionalnu uslugu prilagođenu svakom od naših klijenata - bilo da su veliki ili mali.

Datumi važni za našu marketinšku agenciju

Nekoliko značajnih događaja kroz koje je prošla naša SEO agencija.

2001

Septembar, 2001.

Agencija za reklamiranje je pokrenuta sa velikim entuzijazmom i od prvog dana smo usmereni na praćenje trendova u digitalnom svetu.

Oktobar, 2010

Kompanija se bazira isključivo na digitalni marketing i optimizaciju sajtova.

Maj, 2013.

Dopunjava svoje poslovanje sa uvođenjem izrade sajtova i online prodavnica.

2014

Februar, 2014.

Započinjemo sa upravljanjem poslovnih naloga na društvenim mrežama u cilju promocije i privlačenja publike na nalog i sajt.

Septembar, 2017.

Otvaramo novu kancelariju na Novom Beogradu kako bi zaposlili još saradnika i proširili kapacitete za rad.