logo
DIGITALNA MARKETINŠKA AGENCIJA SA KOJOM UVEK IDETE NAPRED
Prvomajska 8s, Zemun, Srbija
+381 60 388 6266
info@optimizacijasajtova.com

SEO Team – Digitalni marketing i optimizacija sajtova

Mi smo digitalna marketinška agencija koja se ponosi svojim pričama o uspehu. Uvek spremni na nove i veće izazove; fanatični u poslu; inspirisani znanjem.

O nama

Posvećenost, profesionalizam i znanje

Od 2012. godine kreiramo intuitivna korisnička iskustva i razvijamo kreativne digitalne marketinške strategije koje postižu izuzetne rezultate. SEO Team gradi poslovne odnose zasnovane na transparentnosti, upornosti, uzajamnom poverenju i integritetu kako sa zaposlenima tako i sa našim poslovnim partnerima. Naš tim SEO eksperata i marketinških stručnjaka pruža izvanredne rezultate koji kombinuju kreativne ideje sa našim velikim iskustvom. Pomoći ćemo vam da izgradite održiv, transparentan i odličan poslovni odnos sa svojim klijentima tako što ćete ih angažovati uz pomoć digitalnih marketinških kanala i uspešnih SEO startegija.

Šta mi radimo

Kreativnost i stalno usavršavanje

Digitalna marketinška agencija SEO Team pruža vam usluge u različitim oblastima digitalnog marketinga kao što su optimizacija sajtamarketing na društveni mrežamae-mail marketing i AdWords plaćeno Google oglašavanje.  Naš posao je naša strast i obaveza da ostanemo u toku sa svim najnovijim dešavanjima u svetu digitalnog marketingaoptimizacije sajtova.  Vršimo istraživanje korisnika i njihovog iskustva kako bi doneli što bolje odluke o dizajnu veb sajta i SEO optimizaciji kako bi došli do najboljih mogućih rezultata. Ovaj pristup istraživanja i upoređivanja, stvara intuitivna iskustva koja oduševljavaju naše korisnike i ostvaruju zacrtani cilj.

Naš cilj je da unapredimo vaš način online poslovanja, kako bi korisnici više pisali, čitali i delili vaše sadržaje na mreži.

Ceo tim radi za vas

Samostalno, vlasnik firme ne može obavljati posao marketinškog stručnjaka (Ne bi ni trebalo) Sa SEO Team agencijom dobijate pristup svestranim profesionalcima koji imaju dokazane rezultate u impementiranju SEO strategija, digitalnom marketingu, komunikacijama, grafičkom i web dizajnu i marketingu na društvenim mrežama. Zbog ovog skupa marketinških veština na jednom mestu, mi vam pružamo veliku stručnost i napore koje usmeravamo na jedan cilj - vašu veću vidljivost na mreži.

Uz nas pratite trendove

Mislite da jedan čovek ima vremena da se posveti istraživanju trendova na društvenim mrežama, optimizaciji sajtova, kreiranju sadržaja, online marketinškim alatima i brendiranju vesti? Obično je zatrpan svakodnevnim zadacima i nema prostora za kontinuiranu evoluciju. SEO Team digitalna marketinških agencija redovno prati trendove. Ulažemo vreme i novac kako bi bili u koraku sa najnovijim trendovima, alatima, tehnologijama i strategijama kako bi vam pružili što bolju uslugu.

Vaš posao je pod budnim okom

Verovatno ste odlično upoznati i fokusirani na svoje poslovanje i tržište, i iz tog razloga verovatno ne posmatrate svoje marketinške napore iz perspektive publike. Čak iako poznajete svoj posao iz svih aspekata, vaša perspektiva je i dalje jednostrana. Da bi ste uspešno prodali usluge ili proizvode, potrebno je da pogledate svoje poslovanje iz perspektive tržišta i kupaca. SEO Team je vaš ``spoljni`` čovek koji vam pomaže da jasno pogledate svoju kompaniju i ponudu iz perspektive kupaca.

Hajde da se upoznamo

Mi smo SEO Team

Ponosni smo na naš tim sastavljen od grafičkih i veb dizajnera, SEO i marketinških eksperata, programera, novinara i copywriter-a. Budite u kontaktu sa našim timom kako biste osetili ono što SEO Team izdvaja od drugih digitalnih marketinških agencija.

Marija Dragoslavić - Direktorka firme Seo Team DOO

Marija Dragoslavić

Director / Copywriter

Spretan i okretan pravnik u SEO svetu. Prati digitalne trendove i stručnjak je za marketing.

Ilija Dragoslavić - Zamenik direktroa i seo expert

Ilija Dragoslavic

Deputy Director / SEO Expert

Veliki zaljubljenik u SEO. Odličan poznavalac zahteva tržišta i digitalnog marketinga.

Tijana Sokić

Wordpress Developer

Profesionalna izrada sajta je njena specijalnost.

Naš tim čine profesionalci sa višegodišnjim iskustvom u oblasti digitalnog marketinga, izrade i SEO optimizacije sajtova.

optimizacija sajta beograd
Poseta Google na WordCamp Europe 2018
optimizacija sajta beograd
Predavanje Joost de Valk-a vlasnika Yoast-a
optimizacija sajta beograd
Upoznavanje sa najnovijim Google trendovima
optimizacija sajta beograd
Pored maskote WordCamp Europe

Želite da vam uradimo besplatnu SEO analizu vašeg web sajta? Ne ustručavajte se već nam odmah pošaljite link vašeg sajta“

Kada radimo, mi dajemo 101% sebe!

Neki od naših klijenata

Optimizacija sajtova i digitalni marketing je posao koji stalno mora da se usavršava i prate trendovi. Ceo tim SEO Team agencije daje maksimalne napore da se dođe do vrhunskih rezulatat a klijenti su ti koji su prepoznali naš rad i kvalitet.