Email Marketing

Email marketing stvara moćne prilagođene kampanje za Vašu ciljanu publiku kako bi oglašavali proizvode i usluge putem elektronske pošte u cilju efikasnog angažanja novih kupaca.

Email marketing je moćan alat za sticanje, angažovanje i zadržavanje kupaca koji pomažu Vašem poslovanju. Email marketing je jedan od najboljih načina da se povežete sa budućim korisnicima i kupcima kako bi ste generisali potencijale i izgradili odnose. Da li ste u potpunosti iskoristili priliku?

Moćne strategije i atraktivan dizajn
Pomoći ćemo Vam da iskoristite prednosti profesionalno izrađene email marketinške kampanje, uz visokokvalitetnu strategiju, dizajn, primenu, upravljanje listama, praćenje i testiranje.

Email kampanje koje daju rezultate
SEO Team kreira email marketing kampanje za klijente od 2004. godine. Stvarali smo uspešne kampanje za mala preduzeća, globalna preduzeća, B2B, B2C i neprofitne organizacije. Naše email kampanje su dale kvalitetne rezultate za čitav niz poslovnih ciljeva, od obične kupovine do podizanja svesti i lojalnosti prema brendu.

Najbolja Email Marketing strategija

Naš tim će razviti za Vas najbolju strategiju za privlačenje definisane ciljne publike i utvrditi njihove potrebe za proizvodima ili uslugama koje nudite.

Email Marketing Kampanje

Naš tim dizajnira, kreira i distribuira email obrasce za komunikaciju sa Vašom publikom, kako bi Vaše Email marketinške kampanje dovele do velikih pomaka u Vašoj prodaji i profitabilnosti.

Dizajn Email obrazaca

Naš inovativni dizajn i rešenja su usklađena i dovode do bolje isporuke elektronske pošte. Naši profesionalni dizajneri daju Vašem mejlu život i povećavaju angažman Vaše ciljne publike sa Vašim brendom.

Praćenje i izveštaj

Dostavljamo Vam izveštaje o ključnim aspektima Vaše Email kampanje, kao što su: ko je kliknuo na Vaš sajt, šta su kliknuli i ko je od njih konvertovao.

Želite uspešnu Email kampanju?

 

Dopustite nam da stvorimo za Vas Email marketing koji će Vam doneti povećanje profita!

Dizajniramo jedinstvene e-poruke sa kvalitetnim atraktivnim sadržajem kako bismo Vam pomogli da prodate ili promovišete proizvod kao i da pružite uslugu. Donosimo Vaš glas putem email marketinga velikom krugu potencijalnih klijenata.

99
Email Obrazaca
30
Aktivnih Email Kampanja
18
Email Marketing Klijenata
14
Parametara praćenje i analize

Povećajte svoje prisustvo na mreži odabirom naših usluga email marketinga. Naša pobedonosna formula kombinuje strategiju, implementaciju i praćenje.

Poslednje sa našeg bloga