Email Marketing

Email marketing stvara moćne prilagođene kampanje za Vašu ciljanu publiku kako bi oglašavali proizvode i usluge putem elektronske pošte u cilju efikasnog angažanja novih kupaca.

Email marketing je moćan alat za sticanje, angažovanje i zadržavanje kupaca koji pomažu Vašem poslovanju. Email marketing je jedan od najboljih načina da se povežete sa budućim korisnicima i kupcima kako bi ste generisali potencijale i izgradili odnose. Da li ste u potpunosti iskoristili priliku?

Moćne strategije i atraktivan dizajn

Pomoći ćemo Vam da iskoristite prednosti profesionalno izrađene email marketinške kampanje, uz visokokvalitetnu strategiju, dizajn, primenu, upravljanje listama, praćenje i testiranje.

Email kampanje koje daju rezultate

SEO Team kreira email marketing kampanje za klijente od 2004. godine. Stvarali smo uspešne kampanje za mala preduzeća, globalna preduzeća, B2B, B2C i neprofitne organizacije. Naše email kampanje su dale kvalitetne rezultate za čitav niz poslovnih ciljeva, od obične kupovine do podizanja svesti i lojalnosti prema brendu.

Najbolja Emal Marketing strategija

Naš tim će razviti za Vas najbolju strategiju za privlačenje definisane ciljne publike i utvrditi njihove potrebe za proizvodima ili uslugama koje nudite.

Email Marketing Kampanje

Naš tim dizajnira, kreira i distribuira email obrasce za komunikaciju sa Vašom publikom, kako bi Vaše Email marketinške kampanje dovele do velikih pomaka u Vašoj prodaji i profitabilnosti.

Dizajn Email obrazaca

Naš inovativni dizajn i rešenja su usklađena i dovode do bolje isporuke elektronske pošte. Naši profesionalni dizajneri daju Vašem mejlu život i povećavaju angažman Vaše ciljne publike sa Vašim brendom.

Praćenje i izveštaj

Dostavljamo Vam izveštaje o ključnim aspektima Vaše Email kampanje, kao što su: ko je kliknuo na Vaš sajt, šta su kliknuli i ko je od njih konvertovao.

Stvaramo jedinstvene responsivne email kampanje koje mogu biti običan email, vesti iz Vaše kompanije, promotivni materijal, ponuda novih proizvoda ili potražnja za stručnim kadrom.

Povećajte svoje prisustvo na mreži odabirom naših usluga email marketinga. Naša pobedonosna formula kombinuje strategiju, implementaciju i praćenje.

99

Email Obrazaca

30

Aktivnih Email Kampanja

18

Email Marketing Klijenata

14

Parametara praćenje i analize

Najnovije sa našeg bloga

Pogledajte sve projekte

Želize uspešnu Email kampanju?

Dopustite nam da stvorimo za Vas Email marketing koji će Vam doneti povećanje profita!

Dizajniramo jedinstvene e-poruke sa kvalitetnim atraktivnim sadržajem kako bismo Vam pomogli da prodate ili promovišete proizvod kao i da pružite uslugu. Donosimo Vaš glas putem email marketinga velikom krugu potencijalnih klijenata.