Web Design Services

Digitalni marketing, analiza i revizija prisutnosti kompanije na mreži

Uspešna, strategija digitalnog marketinga zasnovana je na pravilnom podešavanju analize Vašeg veb sajta i Vašeg poslovanja.

Digitalni marketing

Digitalni marketing je ono što radimo poslednjih deset godina i kreirali smo marketinške kampanje za mnoge firme sa ciljem da obezbedimo jednostavnu, pristupačnu i efikasnu uslugu digitalnog marketinga.

Dobrodošli u SEO Team, digitalnu marketinšku agenciju sa sedištem u Beogradu. Naš iskren i transparentan digitalni marketinški rad govori za sebe. Pružamo profesionalnu i prilagođenu uslugu svakom našem klijentu, velikom ili malom, na teritoriji cele Srbije kao i Evrope. Digitalni marketing i metode koje primenjujemo su inovativne i uvek predviđaju namere Vaših kupaca i pretraživača. Ako želite jasne, iskrene i opipljive rezultate na mreži sa mogućnošću da naučite kako su postignuti, tada stupite u kontakt sa nama i krenimo u borbu za online tržište.

Kompletna analiza

Digitalni marketing uz kompletna analiza preduzeća i revizija uključuje istraživanje Vašeg ceb sajta i kampanje kako biste dobili jasno razumevanje Vašeg online psolovanja. Takođe određuje Vašu trenutnu poziciju unutar Vašeg tržišta u odnosu na glavne konkurente.

Korak ka napred

Digitalni marketing i detaljna revizija identifikuje i popravlja potencijalne prepreke za performanse Vašeg veb sajta i pomaže u izgradnji osnove za vaše šire, digitalne marketinške napore. Kompletna analiza pruža sveobuhvatne preporuke za dizajn, strategiju marketinga sadržaja i plan koji garantuje podršku Vašim poslovnim potrebama i ciljevima. Takođe nam omogućava da postavimo i definišemo odgovarajuće ciljeve koji igraju važnu ulogu u Vašim personalizovanim marketinškim kampanjama.

Effective Web Development Solutions

Blisko sarađujemo sa klijentima prilikom uspostavljanja ciljeva za njihovu online prisutnost. Naš tim marketinških stručnjaka koristi širok spektar alata, resursa i tehnika za testiranje u industriji kako bi se dobila tačna analiza Vašeg poslovanja, kupaca i konkurencije. Na kraju naše analize i revizije, podnosimo sveobuhvatni izveštaj o našim nalazima, koji uključuju jasne i informisane preporuke o narednim koracima.

Strategija učinka

Informacije predstavljene u našim izveštajima pružaju Vam potpunu transparentnost i mogu kasnije poboljšati Vašu strategiju optimizacije performansi koja je u toku.

Projekat optimizacije ponašanja

SEO Team efikasno planira projekte dok optimizujemo ponašanje Vaše publike na veb sajtu. Digitalni marketing stvara strategije koje su prilagođene tako da budu što efikasnije kako bi zadovoljili poslovne potrebe i komercijalne ciljeve svakog našeg klijenta.

Effective Web Development Solutions

Digitalni marketing pruža analitiku u realnom vremenu i u okviru stranice, analizu tržišta, reviziju sadržaja, reviziju konkurencije, reviziju klijenata i analizu uticaja. Takođe stvaramo "personalizaciju", što je efikasan način za razumevanje potreba Vaših korisnika, a isticanjem karakteristika i funkcionalnosti Vaše personalizovane strategije za uspeh. Neke od korisnih funkcija u okviru našeg analitičkog programa uključuju: prilagođene filtere, automatizovane zadatke, praćenje događaja, vizualizaciju frejma, pomoćne konverzije, protok posetilaca, obrnute ciljeve, kao i mnoge druge usluge.

220

Analiza sajta 

92

Uspešne strategije

326

Personalizovanih strategija

10

Velikih kompanija

213

Email kampanja

115

In-page analiza

Poslednje sa bloga

Pogledajte sve projekte

Pokrenite poslovanje uz pomoć digitalnog marketinga!

Digitalni marketing će Vam pomoći da podignete nivo Vašeg poslovanja 

Dobijte profesionalnu analizu / reviziju Vaše marketinške strategije na mreži koja je posebno prilagođena Vašim potrebama.