Mobilni Marketing

Mobilni marketing je jedan od vodećih alata za stvaranje marketinških kampanja i sve više ljudi se opredeljuje za taj vid reklamiranja jer trenutno mobilni telefoni imaju vođstvo na polju korišćenja platformi.

Budite u samom vrhu

Mobilni marketing je danas uvršten u sam vrh strategija koje se primenjuju u digitalnom merketingu jer broj korisnika pametnih telefona se kontinuirano povećava i daleko prevazilazi korisnike računara, zbog čega ne treba zanemariti mogućnost pristupa ovoj publici. Ova vrsta marketinga stvara jača korisnička iskustva koja prevazilaze standardne banner oglase, koji se lako mogu zanemariti na mobilnom ekranu, što Vam daje veću mogućnost da dođete do ciljane publike bilo kada, bilo gde

Dizajn za mobilne uređaje

Obezbeđeno je odlično iskustvo pretraživanja za sve korisnike sa fokusom na mobilne uređaje.

Napredno targetovanje

Mi imamo potencijal i veliko iskustvo za mobilni marketing i donosimo Vam poslovni uspeh zato su naše mobilne kampanje zasnovane na preciznom targetovanju.

SMS Kampanje

Koristimo unakrsni pristup koji integriše različite mobilne kanale uključujući i moćne SMS marketinške kampanje.

Uz pomoć ovog moćnog načina marketinga, povećaćete svest o nekom Vašem proizvodu i samom brendu, kreirati bazu proverenih potrošača, povećati saobraćaja na prodajnim mestima, brzo rasprodati stare kolekcije ili robu kojoj ističe rok, povećati broja poseta Vašem veb sajtu kao i kreiranje programa lojalnosti za najvernije kupce.

Zašto je važan mobilni marketing?

On Vam nudi širok spektar mogućnosti za interakciju sa korisnicima na više ličnom nivou. Danas se možemo obratiti mnogo specifičnijoj ciljanoj publici, ne samo prema starosti, polu i lokaciji, već i prema interesovanjima i podacima pretraživanja na mobilnim uređajima, kao i drugim faktorima koji omogućavaju da se postigne određeni ciljni segment unutar određenog profila publike .

Naše usluge implementacije su prilagođene vašim individualnim potrebama. Kao profesionalni marketinški tim, možemo da upravljamo celokupnom strategijom kampanje, od dizajniranja i razvoja koji je usmeren ka mobilnim uređajima, da istraživanja profila publike, isporuke sadržaja i izveštavanja.

41
Veći priliv publike

318
Veća posećenost stranama

410
Više preuzimanja

21
Veći postotak pregleda

Mobilni marketing donosi više!

Stvaramo za Vas odgovarajuće baze sigurnih potrošača, prema kojima ćemo usmeriti ciljano reklamiranje, a u odnosu na njihove demografske podatke i potrošačke navike. Ovaj način reklamiranja je dosta jeftiniji i lakši za pripremu, realizaciju i praćenje efikasnosti. Pokrenite već danas Vaše poslovanje uz mobilni marketing.

Kontaktirajte nas i ponudićemo Vam strategiju za mobilni marketing koja će Vam doneti značajan povrat investicija.

Sorry, no posts matched your criteria.