Lokalni SEO

Lokalni SEO povećava vidljivost Vašeg poslovanja tako što dovodi Vaše veb strane na sam vrh liste Google pretraživača, kada je u pitanju lokalna pretraga. Ako imate posao koji želite da se probije u Vašem gradu ili naselju, potreban vam je geografski relevantan saobraćaj usmeren ka Vašem veb sajtu uz pomoću konkretno ciljanih lokalnih ključnih reči koje će pokrenuti Vaše poslovanje kako bi privukli demografski ciljanu populaciju u Vašem komšiluku.

Optimizacija sajta za lokalnu pretragu

Sve više i više ljudi traže na pretraživačima (posebno na mobilnim uređajima) lokalne firme i njihovu ponudu proizvoda i usluga. Optimizacija sajta za lokalnu pretragu (Lokalni SEO) je specijalno prilagođena Vašoj lokaciji,  kako bi osigurala da se šalju tačni signali pozicije, kao i ulazne veze, na veb stranama i društvenim mrežama. Ti podaci se zatim šalju Google pretraživaču i sadrže povoljnosti, proizvode i usluge koje pruža Vaše preduzeće na lokalnom nivou. Koristimo digitalne marketinške strategije koje Vam omogućavaju da izgradite jaču bazu kupaca i njihovu lojalnost, uz pomoć kojih će Vaše poslovanjeda raste.

Trudimo se da postignemo što bolje rangiranje u rezultatima lokalnog pretraživanja redovnim proverama izvora saobraćaja i kontinuiranim ponovnim vrednovanjem tačnih informacija. Mi kreiramo profile na popularnim veb i društvenim mrežama i pružamo korisne informacije Vašoj ciljnoj publici.

Šta dobijate sa Lokalnom SEO optimizacijom?

32,8
Povećanje prodaje

56,48
Povećanje saobraćaja

148
Povećanje ranga

46
Povećanje mobilne pretrage

Lokalni SEO Vam pomaže da se Vaše preduzeće pojavljuje u lokalnim pretraživanjima ne samo na desktop računarima već i na mobilnim uređajima i tabletima. Naš cilj je da privučete korisnike na lokalnom nivou i da ih pretvorite u lojalne kupce. To se postiže kada se radi optimizacija sajata u Beogradu, Novom Sadu, Novom Beogradu.

Naše SEO angažovanje će usmeriti ciljanu lokalnu publiku ka Vašem sajtu i na taj način značajno povećati Vaše prihode. Naš tim zna kako da precizno optimizuje Vaše veb strane i online poslovanje za potencijalne lokalne kupce i sisteme mapiranja, omogućavajući lak pristup Vašim informacijama i lokaciji poslovanja.

Iskoristite svoj budžeta za marketing na pravi način i učinite da ostanete ispred svojih konkurenata. Pošaljite nam podatke o vašem sajtu i dobićete besplatnu SEO analizu kao i predloge za unapređenje!

Poslednje sa našeg bloga

Sorry, no posts matched your criteria.