logo
Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat.

DIGITALNA MARKETINŠKA AGENCIJA SA KOJOM UVEK IDETE NAPRED

+381603886266

 

Lokalni SEO

Home / Lokalni SEO
Local Seach Optimization Services

Lokalni SEO

Lokalni SEO dovodi kupce do Vaših vrata.

Lokalni SEO povećava vidljivost Vašeg poslovanja tako što dovodi Vaše veb strane na sam vrh liste Google pretraživača, kada je u pitanju lokalna pretraga. Ako imate posao koji želite da se probije u Vašem gradu ili naselju, potreban vam je geografski relevantan saobraćaj usmeren ka Vašem veb sajtu uz pomoću konkretno ciljanih lokalnih ključnih reči koje će pokrenuti Vaše poslovanje kako bi privukli demografski ciljanu populaciju u Vašem komšiluku.

Optimizacija sajta za lokalnu pretragu

Sve više i više ljudi traže na pretraživačima (posebno na mobilnim uređajima) lokalne firme i njihovu ponudu proizvoda i usluga. Optimizacija sajta za lokalnu pretragu (Lokalni SEO) je specijalno prilagođena Vašoj lokaciji,  kako bi osigurala da se šalju tačni signali pozicije, kao i ulazne veze, na veb stranama i društvenim mrežama. Ti podaci se zatim šalju Google pretraživaču i sadrže povoljnosti, proizvode i usluge koje pruža Vaše preduzeće na lokalnom nivou. Koristimo digitalne marketinške strategije koje Vam omogućavaju da izgradite jaču bazu kupaca i njihovu lojalnost, uz pomoć kojih će Vaše poslovanjeda raste. 

Trudimo se da postignemo što bolje rangiranje u rezultatima lokalnog pretraživanja redovnim proverama izvora saobraćaja i kontinuiranim ponovnim vrednovanjem tačnih informacija. Mi kreiramo profile na popularnim veb i društvenim mrežama i pružamo korisne informacije Vašoj ciljnoj publici.

32,8%

Povećanje prodaje

56,48%

Povećanje saobraćaja 

148%

Povećanje ranga

46%

Povećanje mobilne pretrage

Lokalni SEO Vam pomaže da se Vaše preduzeće pojavljuje u lokalnim pretraživanjima ne samo na desktop računarima već i na mobilnim uređajima i tabletima. Naš cilj je da privučete korisnike na lokalnom nivou i da ih pretvorite u lojalne kupce. 

Naše SEO angažovanje će usmeriti ciljanu lokalnu publiku ka Vašem sajtu i na taj način značajno povećati Vaše prihode. Naš tim zna kako da precizno optimizuje Vaše veb strane i online poslovanje za potencijalne lokalne kupce i sisteme mapiranja, omogućavajući lak pristup Vašim informacijama i lokaciji poslovanja.

Effective Web Development Solutions

Poslednje sa našeg bloga

Pogledajte projekte

Lokalni seo Vas zanima?

Pošaljite nam poruku i saznajte kako možemo da Vam pomognemo!

Iskoristite svoj budžeta za marketing na pravi način i učinite da ostanete ispred svojih konkurenata.