logo
Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat.

DIGITALNA MARKETINŠKA AGENCIJA SA KOJOM UVEK IDETE NAPRED

+381603886266

 

Optimizacija sajta

Home / Optimizacija sajta
Web Development Services

Optimizacija sajta

Optimizacija sajta ima za cilj da se Vaša pozicija sajta na Google pretraživaču učvrsti na vrhu rezultata pretrage, što dovodi do veće posećenosti sajtu kao i do znatnog povećanja prodaje i prihoda.

Naša SEO agencija Vam nudi usluge optimizacije sajta koje uključuju: Poboljšanje pozicije na Google pretraživaču, izrada kvalitetnih sadržaja, izgradnja linkova, istraživanje ključnih reči, SEO strategiju i izveštaje o online aktivnostima.

Organska pretraga

Razvoj i ciljana promocija Vašeg veb sajta čiji je zadatak da upotpuni Vaše potrebe postizanjem, poboljšanjem i održavanjem vidljivosti Vaših veb strana na mreži.

On-Page SEO

Učinite svoj sajt lako dostupnim za Google. Optimizacija sajta će Vam doneti savremena rešenja kako bi poboljšali rangiranje i performanse svog veb sajta.

Izgradnja linkova

Bitan deo bilo koje uspešne SEO strategije je da se naprave unutražnje veze kako biste dodali značaj ključnim riječima koji su navedene unutar pretraživača.

Optimizacija sajta je osnova za uspeh. Naše moćne SEO strategije učiniće da se Vaše veb stranice bolje rangiraju prilikom listanja rezulta pretrage. Periodično ćemo Vam dostaviti  izveštaj o rangiranju za Vaše relevantne ključne reči, izveštaj o  izgradnji linkova i indeksiranim stranama. Naš tim SEO eksperata će poboljšati protok sapbraćaja ka Vašem sajtu i na taj način uvećati prodaju proizvoda ili usluga.

U današnje vreme SEO je žila kucalica online prisustva i prodaje na mreži. Optimizacija sajtova ne mora biti skupa i mi našim klijentima nudimo pristupačan paket za vršenje SEO usluga. Dođite do nas na neobavezan raugovor i uverite se da su naši SEO stručnjaci obučeni po najnovijim smernicama svih glavnih pretraživača kao što su Google, Bing i Yahoo.

83%

Povećanje organskog saobraćaja

42%

Smanjenje kratke posete sajtu

38%

Povećanje vremena na saju

21%

Povećanje po sesiji

Optimizacija sajta privlači ciljane korisnike prema Vašim veb stranama

Dobra pozicija na Google

SEO Team će uz pomoć specijalizovnih metoda optimizacije sajta sigurno povećati promet na Vašem veb sajtu. Kako znamo da će se to stvarno dogoditi? Zato što imamo dugogodišnje iskustvo i praksu kada je u pitanju optimizacija sajta i veliki broj uspešnih SEO projekata koji su svima unapredili poslovanje. Znamo šta funkcioniše, a šta ne u ovom digitalnom ratu za bolju poziciju. Neke SEO agencije će Vam garantovati da mogu da urade da se brzo i lako pozicioniranje ali razmislite dobro. Da li stvarno mislite da Google uz sve bolje algoritme svog pretraživača dozvoljava da se neko ko nije lerevantan pojavi na prvoj strani njegovog pretraživača? Uložićemo veliki trud i vreme da vam pružimo najbolje moguće rezultate i da kada budete na dobroj poziciji Google to mesto stvarno i zaslužujete.

Ne mlatimo praznu slamu

Prepustite Vaš sajt našem timu SEO stručnjaka iz jedne od najboljih agencija za digitalni marketing i garantujemo Vam da će se Vaše poslovanje efikasno uvećati i pozicionirati na online tržištu. To nije sve, za razliku od drugih SEO agencija, mi naš posao radimo sa velikom strašću, ljubavlju i nadahnućem, odnosno naš radni dan traje i do 16 sati dnevno a sve u cilju Vašeg boljeg poslovanja na mreži. Ukoliko Vas brinu tehnički žargoni koje svi koriste i užasno Vas zbunjunju, naša SEO agencija će pričati narodskim jezikom, da lako razumete sve termine i dešavanja, dok konstantno radimo na usmeravanjuo saobraćaja prema Vašem veb sajtu i činimo sve da se Vaše poslovanje odlično rangira na Google.

Dobro nije uvek i skupo

Mi u SEO Team-u nikad ne zaboravljamo da ste Vi ti koji ste izgradili svoj posao od nule. Dužnost naše cele agencije a ne samo SEO tima je da osiguramo da Vaše poslovanje bude na što višem nivou, i za taj cilj koristimo sve alate i strategije digitalnog marketinga. Stoga, preduzimamo sve potrebne korake u svakom momentu kako bi osigurali da se Vaša SEO i marketinška investicija višestruko isplati. U ovo digitalnom doba, gde online marketing vuče konce, a poslovanja u velikoj većini slučajeva zavise od interneta, donosimo SEO strategije koje će omogućiti Vašem poslovanju da dođe do neograničenog potencijala.

Optimizacija sajta je naša strast

Optimizacija sajta je posao koji volimo, znamo i istražujemo a pre nego što krenemo u taj proces, dobićete od nas tačno koja je cena optimizacije sajta bez skrivenih troškova. Našim kupcima je uvek drago što čuju da se ova cena ne menja tokom čitavog procesa SEO optimizacije. Mi ne pričamo sebi u bradu i ne krijemo ništa, niti šta radimo, niti kako a naročito cenu koju jednostavno morate znati da bi je ubacili u kalkulaciju svog poslovanje. Već posle prvog meseca drago će Vam biti da radite sa agencijom za digitalni marketing kao što je naša. SEO TEAM, Vaš put do uspeha.

Proces optimizacije sajta

Naš SEO proces je zasnovan na najboljoj praksi i velikom iskustvu, šta daje dobre dugoročne rezultate. SEO nije čarobni štapić, ali koristeći isprobane i testirane SEO metode možemo postići rezultate koji stvarno utiču na povećanje prihoda i vidljivosti Vašeg poslovanja.

1. Konsultacije

Prvo ćemo Vas saslušati i postaviti pitanja kako bi razumeli Vaše poslovanje, jedinstvene prodajne tačke i probleme koje imate u prodaju proizvoda ili usluga. Koji ciljevi treba da se postignetu da bi naša SEO kampanja bila uspešna.

2. Analize

Uradićemo detalju SEO analizu da bi otkrili bilo kake probleme koji mogu biti barijera za optimalne performanse pretrage. Ovo uključuje tehničke probleme, kvalitet sadržajna i povratnih veza. Mi imao tim dizajnera da isprave sve ove probleme ili možemo to uraditi u saradnji sa Vašim programerom ili agencijom za veb dizajn.

3. Istraživanje konkurencije

Istražićemo Vaše glavne konkurente na mreži koji se već rangiraju za ključne reči na koje želite da ciljate kao i na tehničku strukturu njihovog sajta, sadržaj i SEO strategiju. Želimo da znamo zašto su rangirani tamo gde jesu i šta treba da učinimo da ih nadmašimo.

4. Ključne reči

Istraživanje ključnih reči nam pomaže da odredimo najbolje pojmove za pretragu kako bi optimizovali Vaše veb stranica i privukli ciljane korisnike koje ćemo verovatno pretvoriti u kupce.

5. Optimizacija veb strana

 

6. Kreiranje sadržaja

 

7. Izgradnja linkova

 

8. Izveštaji

 

Poslednje sa našeg bloga

Zanima vas optimizacija sajta?

Dopustite nam da Vam pomognemo da se dobro rangirate na pretraživačima!

Naš tim SEO stručnjaka je savršen partner za uspešno partnerstvo.