logo
Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat.

DIGITALNA MARKETINŠKA AGENCIJA SA KOJOM UVEK IDETE NAPRED

+381603886266

 

Optimizacija internet prodavnica

Home / Optimizacija internet prodavnica
optimizacija internet prodavnica

OPTIMIZACIJA INTERNET PRODAVNICA

Kao vlasnik preduzeća, ono što stvarno želite od Vašeg sajta je više lojalnih klijenata a samim tim i više prodaje.

Optimizacija internet prodavnica

Optimizacija internet prodavnica je u današnje vreme nešto od čega ni jedan ozbiljan vlasnik ne bi smeo okretati glavu. Problem je u tome što više nije dovoljno kao nekada da imate samo web shop na mreži. Da biste bili konkurentni u današnjem okruženju, potrebnon Vam je više od elegantanog dizajna. Potreban Vam je način na koji ćete privući korisnike, angažovati ih i pretvoriti ih u nove lojalne kupce.

Pretvaramo posetioce u kupce

Od samog momenta starta saradnje sa Vama, u cilju što bolje promocije Vašeg veb sajta,  pokrećemo SEO i marketinške kampanje za sadržaje i proizvode koje nudite kao i e-poštu za negovanje odnosa sa kupcima uz pomoć kojih pretvaramo usnule kupce u ljude koji često kupuju na Vašem shop-u. Radimo na kratkoročnim projektima, sezonskim ili kacijskim kao i dugoročnim gde delujemo kao Vaš tim za digitalni marketing uz pomoć kojeg pomerate granice svog poslovanja.

Bolja pozicija

Optimizacija internet prodavnica Vam omogućava sa se visoko rangirate na Google pretraživaču za ciljane ključne reči.  Optimizacija sajta (SEO) pomoći će Vam da se Vaš web shop prikaže u samom vrhu organskih rezultata pretrage za ključne reči koje su najvažnije za vaše specifično poslovanje. SEO Team je specijalizovan za eKommerce SEO i pomažemo Vam da prodate svoje proizvode na mreži (online).

Veća prodaja

Optimizacija internet prodavnica (Ecommerce SEO) je jednako ako ne i više važan od toga kako Vaše veb stranice izgledaju. SEO može imati veliki pozitivan uticaj na Vaše poslovanje, tako da je važno da izabrate profesionalnu marketinšku agenciju koja ima iskustva i rezultate pri pružanju SEO usluga. Posedovanje veb prodavnice bez SEO je poput pisanja knjige bez objavljivanja. Niko je neće naći ili kupiti. 

Izgradnja linkova za prodavnicu

Google nam je odavno stavio do znanja da izgradnja linkova treba da se zasniva na kvalitetu a ne na količini, i u tom slučaju ni E-prodavnice nisu izuzetak. Fokusiramo se na izgradnju linkova koji imaju stvarnu vrednost za Vas kada je u pitanju rangiranje, vidljivost i ciljana publika.

Autoritativni resursi

Naš SEO tim radi naporno na kreiranju kampanja koje privlače nove kupce i uz pomoć njih stvaramo nove povratne veze. Koristimo sve raspoložive alate kako bi link ka Vašoj online prodavnici ostavili na udruženjima trgovaca, renomiranim blogovima, forumima i ostalim relevantnim za Vašu branšu sajtovima.

Kvalitetan sadržaj

Vredan i kvalitetan sadržaj na sajtu će izgraditi Vaš autoritet i pružiti mogućnost da korisnici dođu do Vašeg web shop -a.

Uticaj sa društvenih mreža

Pomažemo u pronalaženju načina za stvaranje moćnih kampanja na društvenim mrežama sa ponudom Vaših proizvoda. Društvena razmena stvara poverenje i dovodi do uvećanja prodaje proizvoda.

Poslednje sa našeg bloga

Pogledajte projekte