Besplatna SEO analiza sajta

SEO analiza sajta vam omogućava da znate kako su vaše web strane pozicionirane na Google?

SEO analiza sajta pomaže našem ekspertskom timu da detaljno pregleda vaš sajt i pružiti vam savete i preporuke koji će vam pomoći da poboljšate rang na Google pretraživaču.

seo optimizacija sajta

Ukoliko želite da vam vaš sajt donosi dobit, potrebno je da bude dobro pozicioniran na Google stranama sa rezultatima pretrage za određene ključne reči i fraze. Ključne reči su zapravo svakodnevne fraze koje ljudi pretražuju na Google u potrazi za proizvodima ili uslugama. Iz tog razloga važno je da je sajt dobro optimizovan, kako bi bio na visokoj poziciji u pretrazi kada neko relevantne ključne reči koje opisuju vaše poslovanje.

Razumemo da je svaki posao jedinstven tako da ćemo razviti personalizovani plan i pristup za vas. Ispunite formular ispod i poslaćemo vam ili vas pozvati da vam saopštimo rezultate koje smo dobili kada je urađena potpuna SEO analiza sajta i predloge za unapređenje web strana i njihovo bolje rangiranje na google. Ukoliko želite odmah da čujete naše mišljenje i da porazgovarate sa našim SEO stručnjakom preko telefona, pozovite nas na 060 388 6266.

SEO Analiza sajta vam pokazuje kako ga Google vidi, kako ga vrednuje i kakav je generalno vaš autoritet sajta na mreži.

Sveobuhvatna SEO analiza sajta

Google pretraživač koristi mnoge faktore za rangiranje web stranica. SEO Team eksperti koriste razne alate kako bi identifikovali probleme koji bi mogli da utiču na rang vašeg sajta na Google.  Pored toga, pružićemo vam jasnu, izvodljivu, prioritetnu listu preporuka za poboljšanje vašeg sajta.

Brzi odgovor na vaš zahtev

Preporuke za unpređenje

Predlog za strategiju

Sveobuhvatna analiza

Provera društvenih mreža

Precizni izveštaj bez stručnih termina

Analiza hostinga

Analiza konkurencije

Analiza optimizacije slika

Analiza sadžaja na sajtu

Analiza sadržaja na blogovima

Predlozi za grafički dizajn