Optimizacija konverzija

Dobra strana digitalnog marketinga je što se sve može ispratiti kroz analitiku sajta i na taj način dobijamo precizne podatke svakog testa koji izvršimo na Vašem sajtu. CRO takođe pomaže u povećanju prodaje, stopa klikova i drugim marketinškim ciljevima, uz konstantno povećanje saobraćaja koji dolazi na Vaše veb strane.

Optimizacija konverzija i njeni rezulati takođe utiču na ROI (Povrat uloženih sredstava) iz svakog izvora saobraćaja i kampanje koju pokrećete, tako da što je veća stopa konverzije, to će biti bolji ROI.

Optimizacija konverzija (CRO) poboljšava skoro svaki drugi aspekt digitalnog marketinga tako što povećava vrednost Vaše veb stranice korisnicima. Neprekidna promena je rezultat trajnih poboljšanja unutar vašeg CRO i traje dugo nakon završetka testiranja. Na ovaj način, čak i ako ste odlučili da izgradite novu veb stranicu četiri godine od danas, i dalje biste zadržali i mogli da koristite rezultate svih testova koji su bili pokrenuti sada.

Informacije koje sada dobijete i dalje će biti banka znanja optimalnih praksi korisnih za Vaš sledeći poduhvat.

CRO tehnike

A/B Split Testing

Bolji ROI 

Verujemo da efikasna komunikacija na početku naše saradnje omogućava da kreiramo "probnu stazu" koja će omogućiti merljive i specifične ciljeve za privlačenje korisnika na veb sajt, uvećanje prihoda, lojalnost kupaca i povećanje ukupnog udela na tržištu.

Effective Copyrighting

Orijentisani smo na postizanje trajnih ciljeva kroz kontinuirano istraživanje, ambiciozan razvoj, rigorozno testiranje i detaljno izveštavanje. Naš tim stručnjaka temeljno će analizirati načine na koji korisnici interaktuju sa Vašim veb sajtom dok razvijaju strategije za povećanje angažovanja klijenata i stopu konverzije.

Optimizacija konverzija pomažemo da posetioce učinite kupcima na Vašim veb stranama, tako daje naš SEO tim spreman da Vam pomogne u optimizaciji vašeg sajta i povećanju stope konverzije, pružajući uspešnu dugoročnu CRO strategiju za vaše poslovanje.

Optimizacij konverzija na mesečnom nivou

21

CRO

15

Prvih strana

9

Redizajniranih sajtova

17

A/B Split Testing

6

E mail kampanja

11

Novih naloga na društvenim mrežama

Naši CRO analitičari koriste najbolje alate u industriji za prikupljanje i vizuelizaciju podataka kako bi se napravile najbrže i najefikasnije odluke. Analize su urađene tako da Vam ne treba ažuriranje veb sajta svaki put kada se kreira test na licu mesta.

Nudimo najefikasnije CRO tehnike,  A / B split testiranje, multivarijantno testiranje, kao i razne druge metode kao što su promene u lokaciji, blizini, boji i putanjama. Koristićemo sve ove informacije dok ne utvrdimo koja kombinacija generiše najveću stopu konverzija.

Korišćenjem pristupa koji se fokusira na A/B split test, vodimo računa da dobijete najbolje rezultate specifične za Vašu kompaniju. Naš tim će konstantno testirati i unapređivati sve aspekte Vašeg veb sajta, proveravati (i ponovno proveravati) šta radi a šta ne radi na sajtu kako bi privukli Više posetilaca i pretvorili ih u kupce.

Želite da saznate više o CRO?

Dopustite nam da pretvorimo Vaše korisnike sajta u kupce!

Neka Vaš veb sajt radi za Vas! Investirajte svoj budžet koji ste odvojili za marketing u naše moćne CRO strategije, koje je razvio naš profesionalni tim, i odmah neka počnu da Vam se vraćaju uložena sredstva.