Izrada sajta

Izrada sajta je oblast u kojoj imamo iskustva u svim aspektima razvoja veb strana kako bismo pomogli našim klijentima da dostignu svoj pun potencijal. Postavite svoj posao na internet, zaradite uz pomoć veb sajta i otkrijte više potencijala.

Prilikom razvoja veb strana pristupamo poslu temeljno počev od kodiranja i markiranja do veb dizajna i sadržaja. Ponosimo se kao tim iskusnih profesionalaca koji rade zajedno dugi niz godina. Naš cilj je da razvijemo za Vas veb sajt ne samo da bi ste se bolje rangirali na Google pretraživaču, već da iskoristite sajt na najbolji mogući način - prodaju.

Nudimo širok spektar usluga koje uključuju jednostrane i višestrane sajtove, internet prodavnice, platforme, portale, blogove  ili jednostavno sajt koji deluje kao online portfolio za Vaše radove.

Online prodavnice

Naša agencija ima odlična savremena rešenja za razvoj e-trgovina i softvera za online kupovinu.

CMS - WordPress

Razvijamo sisteme za samostalno upravljanje sadržajem (CMS) koji omogućavaju jednostavne i brze izmene na sajtu.

Intranet/Extranet

SEO Team razvija prilagođena rešenja za razvoj intranet i ekstranet sistema, integraciju Sharepoint-a i upravljanje bazama.

PHP programiranje

Mi smo vodeća agencija za izradu sajtova koji zahtevaju posebno programiranje i razvoj prema zahtevu naših kupaca.

Bezbednosni sistem

Napravljeni za sajtove,  CMS sisteme i online prodavnice, naši fleksibilni planovi za sigurnost dizajnirani su da u svakom momentu osiguraju bezbednost vaših veb strana.

Drupal i JS Development

Nudimo usluge razvoja softvera u: PHP, Drupal, Pithon, JavaScript / jQuery i drugim modernim tehnologijama.

25

E-commerce solutions

12

Websites for TOP 500 companies

17

Complex intranets for corporations

97

Popular Facebook applications

74

E-mail marketing strategies

36

Experienced Web Development Ninjas

Effective Web Development Solutions

Izrada sajta i Cross provera

Vršimo rigorozno testiranje za sve tipove uređaja, kao i glavne veb pregledače i operativne sisteme pre nego što pokrenemo Vašu novu veb stranicu. Testiranje se obavlja iz ugla korisnika i administratora, i osigurava nam da budemo sigurni da je vaša veb stranica 100% funkcionalna i spremna za mrežu.

Osigurano testno okruženje za vaš veb projekt

Koristimo složene alate za prikupljanje sadržaja koji omogućavaju vizualizaciju u smislu arhitekture sajta, na kojem ćemo izgraditi temelje za dalju SEO optimizaciju i pre nego što krenemo na mrežu. Takođe, imate pristup zaštićenom okruženju za testiranje Vašeg sajta koji se hostuje na našim serverima tokom procesa dizjaniranja i kodiranja sajta.

Effective Web Development Solutions

Izrada sajta

Tu smo da Vam pomognemo da imate sajt koji će odgovoriti na sve Vaše potrebe

Upoznajte punu moći CMS sistema, kontaktirajte nas i dobićete besprekorno dizajniran i urađen veb sajt koji odgovara svim Vašim potrebama i zahtevima.