logo
DIGITALNA MARKETINŠKA AGENCIJA SA KOJOM UVEK IDETE NAPRED
Prvomajska 8s, Zemun, Srbija
+381 60 388 6266
info@optimizacijasajtova.com
 

Izrada medicinskih sajtova

Home / Izrada medicinskih sajtova

Izrada medicinskih sajtova

Uspešno radimo sajtove na svim jezicima i za bilo koje zemlje. Sastanke jednostavno možemo da održimo putem bilo koje video aplikacije a sva komunikacija teče nesmetano putem mejla, viber ili whatsapp aplikacija. Sajt postavljamo na mrežu i samo Vi dobijate link kako bi uživo mogli da pratite naš rad i da sa nama aktivno učestvujete u kreiranju Vašeg novog sajta.

izrada sajta za sve zemlje

Izrađujemo profesionalne medicinske sajtove koji olakšavaju pretragu Vašim pacijentima, zaslužuju njihovo poverenje i razvijaju Vaše poslovanje.

Znamo da ne postoje dva ista klijenta i potrudićemo se da razumemo Vaše poslovanje i tačne potrebe Vaših pacijenata, tako da Vaš medicinski sajt zaista odražava Vaše poslovanje.

Naš tim za razvoj medicinskih sajtova može se pohvaliti brojnim programerima i front-end dizajnerima koji koriste širok spektar najnovijih tehnologija.

Izrada medicinskih sajtova koji Vam daju poverenje kod pacijenata

Vaš medicinski sajt treba da bude odraz Vašeg poslovanja – pokazatelj Vašeg iskustva i profesionalnosti koje pacijenti i korisnici usluga mogu da očekuju dolaskom u ordinaciju.
1

Dizajn po Vašoj želji

Sve medicinske sajtove koje smo izradili dizajnirao je naš tim dizajnera koji imaju veliko iskustvo u kreiranju medicinskih sajtova. Proces dizajniranja medicinskog sajta podrazumeva povratne informacije naših klijenata u svakoj fazi kako bi se osiguralo potpuno zadovoljstvo sa Vašim novim medicinskih sajtom.

2

Za mobilne uređaje

Cilj nam je da stvorimo intuitivno korisničko iskustvo na svim tipovima uređaja. Okrenuti smo na prvom mestu dizajnu medicinskih sajtova na mobilnim uređajima kako bismo osigurali da svaki sajt koji smo razvili nesmetano radi na pametnim telefonima i tabletima.

3

SEO optimizacija

Izrada medicinskih sajtova je fokusirana na zdravstvenom SEO-u kako bismo osigurali da Vaša novi sajt dobije prvo mesto na rang listi Google pretraživača. Istražićemo ključne reči za Vaše poslovanje kako biste Vašu ordinaciju postavili na Google i kako bi privlačila upite pacijenata.

4

Samostalno ažuriranje

WordPress CMS sistem za samostalno ažuriranje sadržaja kod medicinskih sajtova pruža izvanredno korisničko iskustvo za upravljanje sadržajem na sajtu. Naš tim programera postaviće Vam WordPress CMS sistem u okviru koga ćete samostalno moći da unosite vesti, savete i najnovije informacije iz Vaše ordinacije.

5

Online zakazivanje

Izrada medicinskih sajtova podrazumeva da imate napredni online booking sistem koji će pomoći Vašim pacijentima da u samo par klikova zakažu pregled ili intervenciju. Uz poštovanje najviših standarda čuvanja podataka o pacijentima, Vaš sajt ćemo lako pretvoriti u online sistem uz pomoć koga ćete olakšati Vaše poslovanje.

6

Korisničko iskustvo

Razvili smo medicinske sajtove za neke od najvećih privatnih ordinacija, klinika ali i državnih kliničkih centara. Naši medicinski sajtovi pružiće Vam mogućnost da Vaš sajt privuče pacijente i pruži im faktastično korisničko iskustvo. Naši sajtovi za stomatologe, pedijatre, kardiologe, poliklinike pružiće Vam unapređenje poslovanja i dolazak novih pacijenata.

Izrada medicinskih sajtova – Pogledajte primere premium WordPress tema

Naši medicinski sajtovi zasnovani su na najsavremenijim Premium WordPress temama koje privlače i inspirišu Vaše pacijente. Naši programeri koriste najsavremenije tehnologije za pružanje zanimljivog i dinamičnog korisničkog iskustva uz  Premium teme koje će Vašoj ordinaciji dati prednost nad konkurencijom.

Medicinski sajt – DEMO 1

Medicinski sajt – DEMO 2

Medicinski sajt – DEMO 3

Medicinski sajt – DEMO 4