Snimanje dronom

Budite dugačiji od drugih, prikažite se iz drugog ugla.

Snimanje iz vazduha

Snimanje sa dronom vam pruža mogućnost da ovekovečite dragocene uspomene ili dešavanja, snimkom ili fotografijama visoke rezolucije, uz uključenu montažu i dolazak na lokaciju u Beograd ili bilo gde drugo u Srbiji. Snimanje sa dronom različitih objekata i događaja vršimo bespilotnim letelicama DJI MavicPro i DJ Inspire, a obrada i uređenje zapisa u najboljim alatima za obradu video snimaka i fotografija.
Dron tehnologija je toliko napredovala poslednjih godina da je sada jedna od najpopularnijih tehnika snimanja na svetu. Bez obzira da li je u pitanju izlet, venčanje ili neki drugi događaj, snimanje sa dronom vam može pružiti neverovatno iskustvo i pomoći vam da sačuvate te dragocene momente.

Mi nudimo uslugu profesionalnog snimanja u Beogradu ili bilo kojem mestu u Srbiji, koristeći kvalitetne DJI dronove, MavicPro i Inspire. Kontaktirajte nas i mi ćemo doći na vašu željenu lokaciju i napraviti visokokvalitetne snimke koji će vas ostaviti bez daha. Pored toga, mi koristimo i najmodernije alate za obradu video snimaka i fotografija kako biste dobili savršeno montiran snimak.

Live stream na YouTube kanalu

Osnovna postprodukcija

Šta mi nudimo?

Snimanje drona do 2h bez prestanka

Radijus snimanja do 500m

Snimanje u visokoj rezoluciji FullHd ili 4k

Visko kvalitetna stabilizacija slike

Šta snimiti dronom?

1

Snimanje spotova

2

Snimanje svadbi

3

Snimanje nekretnina

4

Snimanje gradilišta

5

Snimanje sportskih događaja

6

Pretraga dronom

Naša oprema

Naše bespilotne letelice (dronovi) registrovani su i odobreni od strane Direktorata civilnog vazduhoplovstva Republike SrbijeDJI Dronovi koriste sofisticirane sistem kontrole letenja i GPS, kako bi osigurali maksimalnu sigurnost i ultra stabilnu platformu za naše kamere. Opremljeni su sistemom koji automatski vraća dron nazad sa mesta kojeg je poleteo, ukoliko dođe do nekog tehničkog problema tokom leta. Vreme leta naših dronova ja oko 20 minuta, i tada moramo na kratko sleteti, da zamenimo baterije i opet se vratimo nazad u vazduh.

SNIMANJE DRONOM

Prikažite se drugima iz novog i lepšeg ugla
Sorry, no posts matched your criteria.