Reputation Managment Services

Izgradnja brenda

Izgradnja brenda će povećati Vašu vidljivost na mreži, i uz pomoć SEO Team-a postaće više od logotipa, imena ili slogana - to je čitav niz doživljaja Vaše kompanije koje kupaci prihvataju uz kupovinu proizvoda ili uslugama.

Upravljanje reputacijom brenda ima za cilj povećanje vidljivosti na mreži i dovođenje posetilaca na veb sajt, pomažući ugledu poslovanja unutar pretraživača. Izgradnjom brenda pomažete da se pokrenu teme,  rasprave i konverzacije na društvenim mrežama. Izgradnja brenda se može iskoristiti za povećanje pozitivnih rezultata prilkom pretraživanja brenda i ključnih reči na osnovu sadržaja koji se pojavljuju unutar pretraživača.

Nudimo Vam kompletno upravljanje online reputacijom brenda i pružamo širok spektar usluga kao što su monitoring društvenih mreža, online PR, filtriranje negativnih sadržaja i uklanjanje, angažovanje, kao i promocija sadržaja na društvenim mrežama

Naša velika mreža kontakata nam omogućava da saznamo vreme i mesto gde je sve dobro da bude prisutan Vaš brend u online svetu. Na ovaj način, svaka prilika se koristi i svi sadržaji se stvaraju za tačno ciljnu publiku.

Effective Web Development Solutions

Nudimo izveštaj o upravljanju brendom koji obuhvata povratne informacije povezane sa Vašom kompanijom, proizvodom ili uslugom koje se javljaju na Internetu. Važno je pratiti negativne komentare ili preglede koji se pojavljuju na stranicama za rezultate pretraživača (SERP) koji stvaraju negativnu reputaciju Vašem brendu i mogu imati značajan uticaj na vašu online prodaju i upite. Naš tim može pokrenuti i upravljati čitavim nizom alata za izgradnju reputacije jer imamo sav softver i tehnologije neophodne za prikupljanje feedova koji se čuvaju u našoj bazi podataka.

Online PR Menadžment

Praćenje društvenih mreža

Uklanjanje
negativnih
komentara

Filtriranje
komenatra

Temelj uspešne kampanje za upravljanje reputacijom brenda je detaljna procena Vaših okolnosti i ciljeva. Svaka od naših usluga može se koristiti odvojeno u zavisnosti od Vaših potreba i krajnjih dometa.

Izgradnja brenda

Poašljite nam Vaše podatke i pustite nas da Vam pomognemo da izgradite jak i stabilan brend

Kontaktirajte nas danas i mi ćemo Vam pomoći u izgradnji reputacije brenda, jačanju autoriteta i usmeravanja prometa na Vaš veb sajt.