Web Design Services

Partnerski marketing

Kvalitetan odnos između oglašivača, prodavca i klijenata leži na dnu affiliate marketinga.

Partnerski marketing

Partnerski marketing (Affiliate Marketing) je termin koji se koristi za opisivanje oblika oglašavanja na mreži koji se sastoji od nagrađivanja affiliate-a za upućivanje posetioca ili nagrađivanja klijenta za obavljanje željene akcije, kao što je kupovina ili pretplata na bilten. Na neki način, partnerski marketing može se smatrati besplatnim publikovanjem Vašeg sajta - mrežom povezanih veb sajtova koji usmeravaju kupce na Vas.

Partnerski marketing - strategija za pobede

Partnerski marketing i kampanje imaju najbolje rezultate kada je u pitanju kombinacija optimizacije sajta (SEO), Pay Per Click (PPC) kampanje i podrška marketingu putem email marketinga tako da su dobro su prilagođene za turizam, maloprodajne i uslužne delatnosti zbog njihovog blagovremenog istraživačkog procesa / velikog volumena prodaje.

Efektivni Affiliate Marketing ne baca samo gomilu linkova na različite veb strane u nadi da će se nešto desiti. To je dobro planiran, specifičan rad namenjen razvijanju dugoročnih odnosa sa veb stranama trećih lica, istraživanjem pouzdanih strana i izgradnjom vredne affiliate mreže za Vašu veb stranicu koja će Vam doneti kvalitetan, konvertovan promet.

Pored toga, uspešan partnerski marketing (Affiliate Marketing) takođe uključuje određene poslovne osobine, kao što je sposobnost fleksibilnosti sa vrednostima provizije, posebno u vreme kada dođe do opadanja prodaje, jer će veći procenat učiniti da ljudi teže sarađuju sa Vama.

Naš Affiliate tim za upravljanje može uspostaviti jasno razumevanje Vašeg brenda, predloga i proizvoda koji će Vam pomoći da prevaziđete svoje konkurente. Imamo tehničko i strateško iskustvo neophodno da bismo Vam omogućili povezivanje sa prodavcima koji su najpogodnije, dok pružate optimalan plasman i generišete obim stvarne prodaje.

Takođe je važno održati poverljivi odnos sa svojim affiliate sajtovima tako što ćete osigurati plaćanje provizije u dogovorenom roku. Verujemo da je ključ uspešne kampanje održavanje jakih odnosa s vašim partnerima kako bi izgraditi njihovo poverenje u Vaš brend. To je razlog zašto naši afifiliate stručnjaci koriste inovativne strategije i odnose sa drugim partnerima kako bi povećali prodaju u okviru modela zasnovanog na performansama.

Poslednje sa našeg bloga

Pogledajte sve projetke

Tell us about your project

Let us help you get your business online and grow it with passion

We can manage all aspects of an affiliate campaign for your business and know how to get affiliates motivated to sell your product. We know which affiliate networks are the best for your industry and we know how to build relationships that will lead to increased coverage of your product on these affiliate sites.