Title image

Izrada sajtova za firme

Home / Izrada sajtova za firme

Izrada sajtova za firme

Uspešno radimo sajtove na svim jezicima i za bilo koje zemlje. Sastanke jednostavno možemo da održimo putem bilo koje video aplikacije a sva komunikacija teče nesmetano putem mejla, viber ili whatsapp aplikacija. Sajt postavljamo na mrežu i samo Vi dobijate link kako bi uživo mogli da pratite naš rad i da sa nama aktivno učestvujete u kreiranju Vašeg novog sajta.

izrada sajta za sve zemlje

Izrada sajtova za firme je uska specijalnost naše agencije. Naš stručni dizajnerski i programerski tim ispratiće sa Vama kompletan proces od početka do kraja kako bi stvorio dinamične i zanimljive sajtove koji Vašoj kompaniji daju prednost nad konkurencijom.

Izrada sajtova za firme i korporacije

Sajt Vaše firme treba da bude odraz Vašeg poslovanja – pokazatelj Vaše profesionalnosti koje klijenti  mogu da očekuju dolaskom kod Vas u firmu.
1

Planiranje

Naš tim će izvršiti detaljno planiranje kako bi osigurali da se prilagodimo Vašim ciljevima i uvrstimo u novi sajt sve Vaše zahteve i ponude.

2

Dizajn

Izrada sajta za firme je proces zajedničkog dizajna sa Vama od početka do kraja, kroz unapređenje sve dok ne budete potpuno zadovoljni izgledom i funkcionalnošću.

3

Testiranje

Prolazimo kroz kompletnu funkcionalnost, pitanja i odgovore kako bi postupak testiranja za Vaš novi sajt bio potpun, osiguravajući optimalne performanse.

4

Korisničko iskustvo

Mapiraćemo ključna korisnička iskustva i kreiraćemo dizajn koji će ilustrovati kretanja koja korisnici prolaze kroz Vaš novi sajt kako bi posetioce pretvorili u klijente Vaše firme.

5

Razvoj

Gledajte kako se dizajn Vašeg sajta za firmu kreira od strane našeg tima uz pomoć linka koji Vas vodi do sajta na našem razvojnom serveru.

6

Puštanje u rad

Kada budete u potpunosti zadovoljni svim aspektima svog novog sajta, krenućemo u lagano puštanje u rad na Vašem domenu.

Izrada sajtova za firme- Pogledajte primere premium WordPress tema

Naši sajtovi namenjeni firmama i korporacijama zasnovani su na najsavremenijim Premium WordPress temama koje privlače i inspirišu Vaše klijente. Naši programeri koriste najsavremenije tehnologije za pružanje zanimljivog i dinamičnog korisničkog iskustva uz  Premium teme koje će Vašoj firmi dati prednost nad konkurencijom.

Sajt za firmu  – DEMO 1

Sajt za firmu  – DEMO 2

Sajt za firmu  – DEMO 3

Sajt za firmu  – DEMO 4