Google je obavio veliko ažuriranje algoritma

  • 12/03/2018
  • SEO
No Comments

Ažuriranje Google algoritma

Google je danas potvrdio da je prošle nedelje uradio jedno veće ažuriranje svog algoritma.
Ovakvo veće ažuriranje algoritma se javlja nekoliko puta godišnje, kako kažu iz Google, što bi vlasnicima veb sajtova moglo doneti promene prilikom pozicioniranja na rezultatima pretraživanja.
Google algoritam
Google (kao i uvek) nije bio određen kakve su to promene sprovedene na algoritmu, a znamo da mogu zahvatiti široku oblast, od promena usmerenih na specifična poboljšanja, do većih promena koje utiču na sve rezultate pretrage.

Promene na Google rangu

Vlasnici sajtova ovih dana mogu videti određene padove ili poboljšanja na rangiranju kao rezultat promena algoritma koja su se dogodila. Kako nam kažu gospoda iz Google ovaj algoritam vraća stvari u normalu.
Nama ovo zvuči kao da će se sajtovi rangirati prema tome kako su se stranice trebale pozicionirati pre ovog ažuriranja.
 Google azuriranje algoritma
„Veb strane koje sada padaju na Google poziciji  ne znači da su lošeg kvaliteta. Umesto toga, promene u našem sistemu dovešće do toga, da stranice koje su ranije bile nepravedno loše pozicionirane sada budu nagrađene boljim rangom. „
Ako primetite pad pozicije sajta nakon ovog ažuriranja, Google jednostavno kaže da ne postoji način da ovo ispravite, sem da nastavite da gradite kvalitetan sadržaj na svom sajtu.

Leave a Comment

SEO Team - Digitalni marketing

O nama

Mi smo agencija za digitalni marketing sa fokusom na profesionalnu pomoć našim klijentima da postignu odlične rezultate u nekoliko ključnih oblasti.

Zatražite besplatnu SEO analizu sajta

Nudimo profesionalne SEO usluge koji pomažu sajtovima da drastično povećaju vidljivost prilikom organskih rezultat pretrage kako bi se nadmetali za najviši rangove čak i kada su u  pitanju visoko konkurentne ključne reči.

Upišite se u našu mail listu!

Poslednje sa našeg bloga

Pogledajte sve sadržaje